Tatuerings stilar - 100% Bästa listan

3D tattoo

3D Tattoo Styles

Vanlig tatuering är 2D, men med denna typ av tatuering ger illusionen av djup i huden. Kan vara biomekanisk, eller något som flyter över huden. Kanske någon perspektiv illusion. Kan vara svart eller i färg. Men vanligtvis behövs skuggor eller vitt bläck för att skapa effekten.

Abstract Tattoo

Abstract Tattoo Style

Om du tänker på abstrakt konst, kanske det finns namn som Picasso, van Gogh o Jackson Pollock i ditt huvud? Tja, den här typen av konst finns naturligtvis också i tatueringsvärlden. Och precis som i måleri eller skulptur är poängen densamma: Att förvränga former och former för att skapa en idé eller känsla om något, men inte ha den verkliga representationen.

Aesthetic Tattoo Style

Vad sägs om estetisk tatuering? Verkligen inte alla tatueringar försöker vara estetiska? Jo, ja och nej. När vi pratar om estetisk tatuering talar vi om tatueringar som bara går efter estetiska ändamål. Ibland är de bara vackra, ibland är de för att täcka över en annan tatuering, eller till och med för att täcka över något fysiskt problem eller komplex.

Ambigram Tattoo

Ambigram Tattoo Style

Ett ambigram är när du kan läsa ett ord, åtminstone på två olika sätt. Det finns många ambigram där, ibland händer det när det roterar, ibland när du tittar på ordet i spegeln, andra gånger är det en cirkel osv. Ambigrammet ser riktigt bra ut och det är en sak att göra det på rätt sätt.

American Traditional Tattoo

American Traditional Style

Tänk på de gamla filmerna du har sett och på tatueringarna som de dåliga människorna har där. Ok, det här kan vara den första bilden av amerikanska traditionella tatueringsstilar vi alla har i åtanke. Tatueringskonsten har utvecklats mycket, men essensen är densamma. Och vi älskar det eftersom det är ett av arven i tatueringsvärlden.

Anatomical Tattoo

Anatomical Tattoo Style

Anatomisk stil är inte så vanligt, men för oss är det värt mycket. Teoretiskt sett är denna stil för tatueringar som representerar delar av kroppen på ett realistiskt sätt, men det finns mycket mer. Denna typ av tatuering betyder vanligtvis någon olycka, sjukdom eller skada som markerade ett liv. Och det här är en sak.

band tattoo

Bands Tattoo Style

Det här handlar inte om grupper, du behöver inte oroa dig. När vi pratar om Bands Tattoo Style, handlar det om att ha band (svart eller färgat) i huden, det är allt. Ja, i teorin är det en blackwork -understil, men jag tror att det är något annat. Ibland är banden bara band, men andra gånger kan de ha något mer i designen.

Biomechanical Tattoo

Biomechanical Tattoo Style

Om du gillar djärva tatueringar är det din stil. Om du gillar att låtsas vara Terminator är det här också din stil. Ja, Biomekanisk tatueringsstil kombinerar maskinteckningarna med realistisk 3D -tatuering med bara ett syfte: Låtsas att du har mekaniska bitar inuti dig.

black and gray tattoo

Black and Grey Tattoo Style

Svart och grå tatueringar är en av de mest populära någonsin, och jag tror att det kommer att alltid vara på detta sätt. Denna stil är en av de största på den här listan, för när tatueraren bara använder svart eller grått bläck är tatueringen här.

Blackwork Tattoo

Blackwork Tattoo Style

Strax efter svart och grå tatuering stil, bara en introduktion om blackwork tatuering stil. Är en annan av de stora och, liksom svart och grått, har bara ett villkor: Endast svart bläck.

Blast over tattoo

Blast Over Tattoo Style

Ok, det här är svårt. Blast Over är en tatueringsstil som är lite konstig och psykedelisk, och definitivt inte för alla. Men den är också fantastiskt. Blast over används för att täcka gamla tatueringar - inte som en coverup - utan mer som ett kompliment till den gamla.

Broken Glass Tattoo

Broken Glass Tattoo Style

Broken Glass tatueringsstil är inuti alla 3D -tatueringar. Det är sant att det inte är det trendigaste, men vi gillar det. Är en 3D -tatueringsstil. Vanligtvis gjort med svart och grått bläck. Du kan använda den i nästan alla tatueringar. Men i den verkliga världen används den bara på gangstertatueringar ...

Brush stroke tattoo

Brush Stoke Tattoo Style

Pensel drags tatuering är inte en av de vanligaste på jorden, men vi älskar den, för den är känslig, balanserad och vacker. Poängen här är att göra mönster med bläck (svart eller färgat) är unika, eftersom du inte kan kopiera ett penseldrag! Denna teknik används mycket för abstrakta mönster, men du kan göra många olika saker.

Cartoon tattoo

Cartoon Tattoo Style

Jag tror att du kan inse vad som är tecknad tatueringsstil bara med namnet, eller hur? Spoiler varning! Tecknad tatueringsstil är bara för tecknade serier (du vet, amerikansk och europeisk tecknad film), manga och anime finns i en annan kategori ..

Celtic Tattoo

Celtic Tattoo Style

Vi är delvis baserade i ett keltiskt kulturområde i Sverige, så vi är väldigt vana vid denna symbologi. Keltisk symbologi är verkligen en sak, och du har många mönster där borta. De brukade fungera bra i axlarna eller bröstet, men du kan tatueras med denna stil nästan på alla ställen.

Chicano Tattoo

Chicano Tattoo Style

Chicano Tattoo -stil är verkligen en sak, speciellt i länder som México eller USA. Chicano Style kommer från gängen i det mexikanska folket som bor i södra de amerikanska stadsdelarna och de har sina speciella kulturer och ikonografi. Och vi älskar alla kulturella uttryck.

Dotwork tattoo

Dotwork Tattoo Style

Dotwork har dykt upp för några år sedan och det är verkligen en trend. Naturligtvis är det verkligen vackert, om tatueraren kan göra det bra. Poängen är att göra något som pointillisten gör i måleri, men tatuera.

Geometric Tattoo

Geometric Tattoo Style

Geometriska tatueringar är alla tatueringar med geometri inuti. Kan vara mönster i olika former, eller bara en design gjord med geometri. De fungerar riktigt bra med prickar, orament och många andra stilar, och vi älskar det.

Glitch tattoo

Glitch Tattoo Style

Ja, du vet exakt vad glitch -effekt är (åtminstone om du är över 30 år). Denna effekt hände tidigare på VHS -band och på TV på 90 -talet, och sedan kan du titta på den många gånger i filmer (kanske i The Matrix?). Tja, Glitch Tattoo Style är densamma, men bläck.

Uv tatuering

Glow in the Dark Tattoo Style

Ja. Det är fantastiskt och konstigt, men du kan ha en tatuering som lyser i mörkret med UV -bläck. Jag tror att jag inte kan säga något mer till denna tatueringsstil, och kanske är det bättre om du kan se det, eller hur?

gradient tattoo

Gradient Tattoo Style

Gradient Tattoo är en annan speciell delform som fungerar särskilt bra med färgade, men också med svart och grått. Är inte supertrendigt, men är coolt.

Graffitti Tattoo

Graffiti Tattoo Style

Denna stil är lätt att förstå eftersom det bara gör en tatuering med graffiti estetik. Du vet, kan vara bokstäver (eller bokstäver) eller en ritning/design. Poängen är att följa graffitistilen. Och varför inte, kom tillbaka till 90 -talet.

Grey Wash Tattoo Style

Grey Wash Tattoo Style

Greywash är alltid ett bra val, eftersom de är i svart & grå tatueringsstil. Poängen är här att linjerna inte är lika djärva och färgen inte är så stark, men känslan är densamma.

Haida Tattoo

Haida Tattoo Style

Haida tatueringsstil är en av våra favoriter, eftersom den har allt vi älskar på en stil: Något stam, för Haida -kulturen är från infödda i British Columbia och Alaska. Något natur eftersom de traditionella mönstren är inriktade på djur och växter. Du känner igen stilen mil bort. Designerna är bara fantastiska!

Hyper Realism Tattoo Style

Hyper Realism Tattoo Style

Hyperrealism dyker upp på 60 -talet inom måleri och skulptur, och du kan definiera det som: Är detta ett foto eller en tavla? Tja, samma sak med tatueringar!

Illustrative Tattoo Style

Illustrative Tattoo Style

Illustrativ tatueringsstil är mer ett koncept, eftersom det har mycket inflytande från svartarbete, dotwork, till och med realism. Som andra tatueringsstilar har den en hel del målarvärld och en massa understilar inuti.

Inverted Tattoo

Inverted Tattoo Style

Inverterad tatueringsstil är en konstig och vacker sak. Kärnan är att göra något som det negativa i fotografering, men med bläck. Så du måste "bara" göra det vita till svart och de andra färgerna med deras kompletterande, så har du det.

Japanese / Irezumi Tattoo Style

Japanese / Irezumi Tattoo Style

Japan har mycket tradition med tatueringar, och Irezumi tatueringar är bara en konst inuti tatuering. Om du vill stanna kvar i traditionen gör japansk tatueringsstil hela kroppen som en duk. Traditionell Irezumi är en tatuering för hela kroppen. Svart och rött är huvudfärgerna. Mönster, människofigurer, djur och japansk kultur brukar kunna ses i stilen.

Kawaii Tattoo Style

Kawaii Tattoo Style

Kawaii är en mangastil som bygger på att rita mycket söta saker (djur, växter, vad som helst). När det gäller konst är kawaii -teckning enkelt, med många färger och ser fantastiskt ut i huden. Kawaii draw -stil kan vara i tatueringen, naturligtvis. Dessa tatueringar brukar vara färgglada med fasta färger. Denna typ av tatueringar är vanligtvis små eller medelstora.

Line Tattoo Style

Line Tattoo Style

Vi har sett många olika komplicerade tatueringsstilar, men linjetatueringar är bara en tillbaka till grunden. Och vi älskar det. Om vi ​​pratar om linjestatuering, är poängen att tatueringen bara måste göras med linjer. Resultaten kan vara mycket balanserade, harmoniska och vackra.

Mambo / Destrutturato Tattoo Style

Mambo / Destrutturato Tattoo Style

Ja, det här är en helt ny stil som uppfanns av Mattia Calvi, i Milano, Italien. Varför kalla den här stilen för Mambo? Eftersom tatueringsbutiken heter Mambo Tattoer. Poängen är att bryta den naturliga strukturen av något och forma det till enklare bitar. Och vi tycker att det fungerar perfekt.

Mandala Tattoo

Mandala Tattoo Style

Du vet vad en mandala är, eller hur? Tja, denna tatuering sätter bara en mandala i huden. Naturligtvis kan det vara en mandala eller bara integrera den i en design. Och vi tycker att det fungerar perfekt.

Mayan Tattoo Style

Mayan Tattoo Style

Naturligtvis är Mayan Tattoo -stil inuti alla etniska/tribala tatueringsstilar. Som du kanske vet har mayakulturen många symboler och speciella mönster och mönster, vanligtvis invecklade, och mönstren är fantastiska.

Minimalist Tattoo Style

Minimalist Tattoo Style

Minimalism Tatueringsstil är en av de mest färgade över hela världen. Designen är enkel och vanligtvis liten, så du kan få något speciellt utan att få mycket uppmärksamhet. Designen ska vara enkel. Vanligtvis är denna typ av tatueringar små eller medelstora. För många människor är deras första tatuering en av detta

Native American Tattoo Style

Native American Tattoo Style

Ja, indiansk tatueringsstil är inuti alla de etniska tatueringarna, och det är en sak för sig. Som du vet har den indianska befolkningen sin egen symbologi, gudomar och kultur. Svart och grått är ok, men färg också. Du kan tatuera symboler, djur eller något om indiansk kultur. Att tatuera indianer är också en trend, och mönstren är helt fantastiska. Du kan göra det på ett hyperrealistiskt sätt, newschool eller vad du vill.

Negative Space / Blackout Tattoo Style

Negative Space / Blackout Tattoo Style

När du tänker på en vanlig tatuering, tänker du på bläck någon design i huden i svart eller i färg, eller hur? Om du istället tatuerar i svart och designen är i hudfärg? Tatueringen är negativ yta och blir fantastisk! Du kommer att behöva mycket svart bläck! Själva designen kan vara vad du vill. Ibland behöver du lite vitt eller färgat bläck för att få det att hända.

Neotraditional Tattoo Style

Neotraditional Tattoo Style

Om du kommer ihåg talade vi i början av denna artikel om Classic American -tatueringar. Tja, denna neo-traditionella tatueringsstil är utvecklingen av denna Classic American, med tjocka linjer, färger och många olika mönster. Du kan läsa det som Neotraditional eller bara "Neotrad".

New School Tattoo Style

New School Tattoo Style

New School tatuering stil är verkligen som Neo-traditionell. Tjocka linjer, ännu mer ljusare färger och djärva mönster. Poängen här är kanske lite mer av graffititeknik i ritningarna och färgerna. Det är allt.

viking & norse tattoo

Norse / Viking Tattoo Style

Jag tror att nordmännens kultur och den nordiska symbologin är välkänd över hela världen, spelar ingen roll om vi talar om vikingar eller samiska människor, eller hur? Denna tatueringsstil är inuti etniken (naturligtvis!) Och det enda kravet är att ha inslag från dessa kulturer.

Optical illusion tattoo

Optical Illusion Tattoo Style

Optisk illusion är av vår älskade tatueringsstil. (Vanligtvis) tjocka linjer, tillräckligt stora och denna "wow -effekt" så alla måste ta en titt på din tatuering. Naturligtvis kan en optisk illusion finnas i din tatuering. Vanligtvis i svart och grått, men det är inte nödvändigt. Vanligtvis feta linjer, men inte nödvändigt.

Ornamental tattoo

Ornamental Tattoo Style

Ornament och dekorerad stil är ett måste i tatueringsvärlden och fungerar som en stor låda där andra understilar finns. på tal om teknik, dekorations tatueringar har många detaljer, kan vara mer organiska eller mer som traditionell geometri.

outline tattoo

Outline Tattoo Style

Outline Tattoo Style är enkel i sig och det är enkelt att förstå. Tatueringen är precis skisserad, utan färger eller specifika detaljer. Ja, du kanske tror att det är enkelt, men med rätt design är det fantastiskt.

Pinstripe tattoo

Pinstripe Tattoo Style

Komplicerade mönster. Tydliga linjer. Kan ha lite färger. Kan vara med alla typer av linjer och kombinationer av det.

Pixel tattoo

Pixel Tattoo Style

Vi som föddes på 70-80 -talet, för oss är pixel en konst i sig, för att leva med dem tillbaka på 90 -talet och spela videospel. Tja, tänk om jag berättade att det finns en tatueringsstil som simulerar 8-bitars design? Pixlar kan finnas på tatueringen. Kan vara svart eller färgat. Kan vara på nästan alla storlekar.

Pointillism Tattoo Style

Pointillism Tattoo Style

I början av denna sidan har vi pratat om Dotwork som en tatueringsstil om att göra mönster med prickar. Ok, Pointillism tatuering stil gå längre och försöker efterlikna pointillism i målning men på huden. Ja, du behöver mycket mer detalj, arbete, smärta och teknik!

Polygon Tattoo Style

Polygon Tattoo Style

Polygon Tattoo Style var en trend några år tidigare, särskilt med djurritningar. Poängen med denna tatueringsstil är att ta vilken design du än bildar och göra den i polygoner. Kan vara svart eller färgat bläck, spelar ingen roll.

Pop Art Tattoo Style

Pop Art Tattoo Style

Jag tror att alla enkelt kan avbilda denna tatueringsstil. Om pointillismen försöker efterlikna denna trend i målning, gör Pop Art Tattoo -stil detsamma, men med en annan stil. Popkonstdesigner måste naturligtvis vara färgade. Denna typ av tatueringar har vanligtvis svart och färger. Färgerna kan vara starka och gärna välpackade.

Portrait Tattoo Style

Portrait Tattoo Style

Porträtt tatuering är mycket populärt i nästan alla länder. Grunden är enkel: att ha ett porträtt på huden. Spelar ingen roll om porträttet är ett känt, någon i din familj eller din katt. Det måste bara vara ett porträtt (åtminstone) på din hud. Kan vara svart eller färgat, spelar ingen roll. Dessa tatueringar fungerar bäst i medelstorlek.

Psychedelic Tattoo Style

Psychedelic Tattoo Style

Vi kan säga Psychedelic Tattoo style är huvudstilen för många andra som Blast Over eller till och med New School, med många ljusa färger. Du vet vad psykedelia är i musik eller på nästan varje konst. Färger är ett måste, och bättre om de är ljusa och med starka färger. Färggradient är också ok. Naturligtvis behöver du en psykedelisk design, du vet, udda och konstiga saker.

Quote/Words Tattoo Style

Quote/Words Tattoo Style

Att vara uppriktig, citat eller ord tatuering stil är ungefär som bokstäver och manus ett. Bara en sak, poängen här är att skriva några citat eller ord, inte namn. Tatueringen måste baseras på citat, texter, ord, etc. Kan vara svart bläck eller färg. Kan vara i alla storlekar du kan tänka dig.

sak yant tatuering tattoo

Sak Yant Tattoo / Sak Yant Tatuering

Thai Tatueringens betydelse, en värld av magiskt konstnärskap som heter Sak Yant. Sak Yants är hand knackade tatueringar, även kända som bambu tatuering eller thai tattoo, var och en med speciell mening och syfte. När den aktiveras genom välsignelse utvecklar den kraft, magi och skydd till bäraren.

Silhouette Tattoo Style

Silhouette Tattoo Style

Silhuett Tatueringar är som porträtt, men vanligtvis gjorda i svart bläck, gör som designens skugga. De presterar riktigt bra och de är mer obemärkt än andra, så de är en bra utgångspunkt. Vanligtvis svartfärgat, men inte nödvändigt. De är bara silhuetten av en design, inget mindre, inget mer. Kan vara på nästan alla storlekar

Sketch Tattoo Style

Sketch Tattoo Style

Vi älskar Sketch Tattoos eftersom, om tatueraren verkligen är och expert på denna teknik, kommer du att få ett spektakulärt arbete. På tal om själva bläcket är det enkelt att förklara: Poängen är att överföra en skissritning från ett papper på huden.

Small/Micro Tattoo Style

Small/Micro Tattoo Style

Inte alla gillar stora tatueringar, och det här är en verklighet. För detta kan du ha en liten eller mikrotatuering på vilken stil du vill. Det enda huvudkravet: Det måste vara litet. Det enda riktiga kravet för att vara en liten eller mikrotatuering om: Tatueringen måste vara liten. Vanligtvis är svartfärgade, men inte nödvändigt. Stilen kan vara vilken som helst.

Stained-Glass Tattoo Style

Stained-Glass Tattoo Style

Jag är säker på att när du tänker på blyinfattat glas går ditt sinne till en medeltida kyrka, eller hur Tatueringsstil i målat glas är detsamma. Du måste överföra denna stil till huden, och du fick den. Stora kreftiga svarta linjer som låtsas vara blyet. Ljusa färger som låtsas vara glaset. Designen kan vara som glasmålning, naturligtvis, men kan vara vad du vill.

Stick and Poke Tattoo Style

Stick and Poke Tattoo Style

Vi har tänkt mycket på att lägga till Stick and Poke Tattoo -stil till den här listan eller inte, och här går vi. Det finns människor som gillar att bläck bara med en nål och bläck, och inget mer. Oftast rekommenderar vi inte denna stil eftersom säkerhet är det första när du tatuerar dig, om du inte hittar rätt tatuerare!

Sticker Tattoo Style

Sticker Tattoo Style

Klistermärket Tatueringsstil är något anmärkningsvärt eftersom det kombinerar några stilar vi älskar som 3D, ljusa färger och fantastiska mönster. Poängen är enkel: Slutresultatet är att låtsas att du har ett klistermärke i huden, inte en tatuering.

Stonework Tattoo Style

Stonework Tattoo Style

Stenarbete är en annan häpnadsväckande stil men inte så populär som du kanske tror. Poängen här är att låtsas att du har en skulptur i huden och när denna tatuering är gjord av en professionell av denna stil är resultaten bara fascinerande.

Surrealism Tattoo Style

Surrealism Tattoo Style

You may know back in 1920 surrealism born as a style for painting, drawing, writing and whatever art you have. Well, tattoo is not going to be less, and you can do a surrealistic tattoo, of course!

Torn / Ripped Skin Tattoo Style

Torn / Ripped Skin Tattoo Style

Sönderrivet och sprucket skinn Tattoo -stil är en speciell optisk illusionstatuering som kan låtsas som att bara huden är sönder. Denna teknik är svår, och du behöver en duktig tatuerare. 3D är ett måste för den rivna hudens optiska illusion. När det gäller färger är svart och rött ett måste, men kan också färgas. Det spelar ingen roll storleken, men det fungerar perfekt med stora tatueringar.

Trash Polka Tattoo

Trash Polka Tattoo Style

Trash Polka är en udda en fantastisk tatueringsstil. Det kommer från Tyskland och det blandar collage -essensen med, hur kan vi säga det, "krig och skräp", du vet, svärd, bomber, smog och vad som helst. När det gäller färger är svart och rött de viktigaste, även de unika.

Tribal Tattoo Style

Tribal Tattoo Style

Du kan se tribal och stamtatueringar över hela världen. Tribal tatuering har ett viktigt kulturellt arv och mönstren är fantastiska, i stora eller små tatueringar. Naturligtvis, om tatueraren är inriktad på tribal tatueringsstilar, blir resultatet spektakulärt

Watercolor Tattoo Style

Watercolor Tattoo Style

Akvarell tatuering är en stor stil, som en standardfunktion för många andra stilar på den här listan. Poängen är att akvarelltatueringar har en speciell färg och en speciell attraktivitet, och det är för att de används i många kompositioner.

White ink Tattoo Style

White ink Tattoo Style

Om vi ​​pratar om det vita bläcket för tatueringar kanske du tror att vi blev tokiga någon gång, men det används. Ja, det är inte huvudfärgens bläck och vanligtvis blir det praktiskt taget obemärkt, men om du kombinerar det med andra färger kan det göra skillnad.

Wood Carving Tattoo Style

Wood Carving Tattoo Style

Som Stonework Tattoo -stil låtsas att du är och stenskulptur låtsas denna träsnideri -tatueringsstil som om din kropp är gjord av trä, och tatueringen är bara ett snideri där. Resultaten kan vara mycket realistiska, om tatueraren behärskar tekniken.

Tatuering Göteborg Skindiver Tattoo Studio Gothenburg
Social Media Links

Links to Skin Diver Tattoos and  Associates in Business

………. Thai Tattoos Sacred Sak Yant Tattoo Studio
Thai Tattoo Sak Yant UK Tours
Bangkok Ink Studio, Machine, Hand Poke Tattoos. VIP Service to Ajarn Ohr
Tattoo School Thailand Bangkok
Asian Artifacts oneshopasia.com
Revolttattoos.com USA, Las Vegas, Tattoo Masters Joey and Walter
Happysailortattoo.com Old School Tattooing
Sacred Art Tattoo Studio Manchester UK
Skin Graffiti Tattoo Studio UK
Dark Mofo Tasmania