Tatuering Göteborg Skindiver Tattoo Studio Gothenburg

Sak Yant Thai Tattoo Sverige

Thai Blessing by Ajarn Ohr
Sak Yant Tattoo Grand Master Ajarn Ohr blessing before tattoo

Thai Tattoo Europe / Sweden

Thai Tattoo Sverige, Thai Sacred Tattoo studio och Grand Master Ajarn Ohr besöker Sverige årligen på sin världs och Europa turné för att utföra sina magiska tatueringar. För aktuell och uppdaterad information och turneplan se info om Original Sak Yant.

Snart hoppas vi också kunna starta de nya turerna i Europa och resten av världen – nästa år när det blir bättre. Vi kommer att besöka Sverige en gång om året för att utföra ritualer, välsignelser och aktivering av thailändska tatueringar.

Thai Tattoo Sweden Grand Master Ajarn Ohr
Grand Master Ajarn Ohr
Hand Poke Stick Thai Style
Hand Poke Stick Thai Style

Receiving the Blessing Guidance

Thai Tattoo Sweden Yok Khro Blessing by Ajarn Ohr
Yok Khro Blessing by Ajarn Ohr
1st. Yok kroo

Offergåvan

Erbjuda en donation till mästaren. På knä, ansikte mot ansikte på armlängds avstånd med blicken sänkt ner i golvet, sträcks fatet med gåvor fram.Han kommer att välsigna att mottagandet av tatueringen samtidigt som du erbjuder offergåvan. Vi har offergåvor till låns, men du kan om du vill ta med en egen offergåva för att göra det mer personligt. Denna gåva kallas Parn Kroo och består av tex blommor, cigaretter,en liten flaska sprit, rökelse eller ljus etc. Den andra offergåvan Kar kroo, är en traditionell donation av pengar till mästaren, som mästaren och hans familj lever på.

En del av dessa pengar doneras till tempel och fattiga människor i Thailands berg. Traditionen innebär pengar på brickan som en donation. Så av kostnaden för tatueringen måste du behålla £ 20 och lägga detta på donationsfatet.

Ajarn Ohr och Bangkok Ink donerar en del av pengarna för att hjälpa människor. Det kan göra skillnad för byar och skolor i bergen långt bort från Bangkok. Det finns inga vägar, inga telefonsignaler. Du kan bara ta dig dit med 4×4 terräng bilar. Det finns hundratals medlemmar i 4×4 Terrängbils klubben inkl Ajarn Ohr, som alla donerar till dessa byar. Sak Yant och buddhismen handlar trots allt om att hjälpa människor..

Thai Tattoo Sweden Thai Tattoo by Ajarn Ohr
Thai Tattoo by Ajarn Ohr
2nd. Rab Karn Sak Yant

Få en Sak Yant Thai Tattoo

Kontrollera din andning, andas in och ut, stadigt, medan du mediterar. Försök att inte röra dig när du tar emot tatueringen. Be om en paus om du vill ha en. Det är inga problem att ta en paus under tatueringen..

Thai Tattoo Activation Ajarn Ohr
Thai Tattoo Activation Ajarn Ohr
3rd. Seak Kha Tha -

Välsignelse och aktivering av tatueringens krafter

Medan du tar emot välsignelsen, lägg ihop dina händer i en bönliknande position och håll ögonen stängda. Tänk på vad du vill ha ut av livet. Han kommer att lägga kokosolja på tatueringen och starta en sång för att aktivera Sak Yant Thai Tattoo - designen och ge dig det du önskar dig. Det handlar om att tänka positivt och göra en ny start i ditt liv.

Thai Blessing by Ajarn Ohr
Thai Blessing by Ajarn Ohr
4th. Krob kroo

Personlig välsignelse

Efter avslutad aktivering av tatueringen kommer du att bli ombedd att vända och vända mot Ajarn och sedan få en personlig välsignelse med en välsignad gåva (Tukret) från Ajarn Ohr. Mästaren kommer att lägga Ruesi -masken på ditt huvud. Traditionellt är detta att acceptera dig som en lärjunge och om du ville bli en lärjunge som många tusentals thailändare har gjort. Du accepterar bara i ditt sinne.

Han kommer att be för din lycka, för skydd och för tur.

On completion the tattoo, gold leaf is placed beside the tattoo to enrich the magic and your life. Once everything is complete we will cover it for the journey back home.

Thai Tattoo Sverige med Stor Mästaren Ajarn Ohr

Thai Tatuering Sverige med Ajarn Ohr, som är en av de främsta Sak Yant taturare vi träffat på till dags dato och då har vi sett Sak Yant från i stort sett alla aktiva mästare som utövar Sak Yant i Thailand. Ajarn Ohr has fyra lärjungar och bara Wat Bang Phra har fler. Två av dem arbetar även med thaisacredtattoos.com  De är alla på den högsta nivån av handgjorda Sak Yant Bamboo Tattoos i Thailand. Tekniken bakom handgjorda Bamboo tattoos har utvecklats i takt med tiden och bambustickan är hos våra tatuerare sedan länge mot en i rostfritt kirurgiskt stål. När du tatuerar dig med mästarna som Thai Sacred Tattoo Studio arbetar med garanteras du en tatuering som utförs under riktiga hygieniska förhållanden. Traditionellt har såväl bläck soom nålar delats av dem som fått tatueringar i templen – hos oss är du garanterad steriliserad utrustning, engångsnålar och bläck från certifierade tillverkare.

Thai Tattoo Sweden Ohr Water Blessing
Ajarn Ohr Water Blessing
Social Media Links

Links to Skin Diver Tattoos and  Associates in Business

………. Thai Tattoos Sacred Sak Yant Tattoo Studio
Thai Tattoo Sak Yant UK Tours
Bangkok Ink Studio, Machine, Hand Poke Tattoos. VIP Service to Ajarn Ohr
Tattoo School Thailand Bangkok
Asian Artifacts oneshopasia.com
Revolttattoos.com USA, Las Vegas, Tattoo Masters Joey and Walter
Happysailortattoo.com Old School Tattooing
Sacred Art Tattoo Studio Manchester UK
Skin Graffiti Tattoo Studio UK
Dark Mofo Tasmania